2013. december 29., vasárnap

Blogajánló

Sziasztok! Nem még nem résszel érkeztem csak egy egyszerű blogajánlással. Egyik barátnőm blogja és úgy gondolom, hogy megérdemli, hogy ajánlja, mert nagyon jó bár még csak egyetlen fejezet van fenn.

Katniss egyik ismerőse Zoe Stevens egy 15 éves lány, akinek a szülei már halottak. Bátyjával, Zack Stevenssel és húgával, Chloé Stevenssel nem túl jó körülmények között élnek. Bár ez az egész 12.Körzetre igaz. Zoe még 11 éves korában, amikor bemerészkedett az erdőbe, akkor ismerkedett meg Katnissel és Gale-lel. Már íjjal lőni, akkor is tudott, de azért még volt mit fejlődnie. Katniss sokat segített neki, s ez által nem csak pontosabban lőtt az íjjal, de a késsel is meg tanult bánni. Ez most, majd jól jöhet neki ugyan is eljött a 79. Éhezők Viadalának az aratása, s Katniss a Zoe nevét húzta ki. Vajon túl élheti egy 15 éves lány a viadalt?  A kérdésre nem sokára választ kaptok. De addig is: "Boldog viadalt és sose hagyjon el benneteket a remény."

79. Éhezők Viadala 

Nézzetek be hozzá bátran örülni fog neki ;)

A másik blog igazából az enyém. Nem rég kezdtem el írni és teljesen bele merültem. Oda is benézhettek :)

Pansy Davenport a maga világos barna hajával és barna szemével egyáltalán nem hasonlít egy Perembelihez. DE mégis az. Szüleivel és kicsit hisztis húgával Trinityvel éli mindennapjait. A Zugban kereskedik kis kora óta, de egy napon a 74. Éhezők Viadalának győztesével Katniss Everdeennel találja szembe magát. Katniss elviszi a lányt magával az erdőbe és megtanítja őt bánni az íjjal. Barátnők lesznek. Ám egy váratlan fordulat során Effie Trinket a kis Trinity nevét húzza ki az aratáson és Pansy önként jelentkezik helyette. De akkor még nem is tudja, hogy mire vállalkozott! 

Remember Who The Enemy Is

Remélem sokan fogtok benézni mindkét blogba! Este remélhetőleg jön az új rész! Lots Of Love Reni Everdeen :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése